KWORKS’23 Hızlandırma Programı girişimlerimizden, yapay zeka destekli yerli pazarlama platformu GeeklyzerŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı üzerinden çıktığı tohum öncesi turunda melek yatırımcı Burçak Güldoğan liderliğinde 42.5 milyon TL değerleme üzerinden ilk yatırımını aldı.

Atakan Başaran, Ozan ÜlkerGüneykan Özkaya ve Emre Bozkurt tarafından kurulan Geeklyzer, veri odaklı platformuyla markaların  influencer marketing kampanyalarını daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı oluyor.

Pazarlamacıların nano’dan mega influencer’lara kadar tüm içerik üreticilerinin tüm paylaşımlarını incelemesine olanak tanıyan yerli girişim, markaların etki gücünü ve performans kıyas raporlarını inceleyerek reklam kampanyaları için en doğru kişileri bulmalarına da izin veriyor.

Eksiksiz bahsedilme takibi ve performans verimliliği kıyası hizmetleriyle sektörün ihtiyaçlarına cevap veren yerli girişim, bu sayede pazarlamacıların benchmark raporlarına kolayca ulaşmasına da olanak sunuyor.

KWORK’23 Hızlandırma Programı mezunları arasında yer alan Geeklyzer, aynı zamanda yapay zeka destekli ürünleri sayesinde metinden, görselden ve sesten tanımlama yaparak sahip olduğu verileri deep learning ve istatiksel algoritma ile işleyerek markalar ve pazarlamacılar için daha anlamlı hale getiriyor.

Yatırımın ardından gelecek vizyonlarını paylaşan Geeklyzer Kurucu Ortağı Atakan Başaran; Instagram odaklı başlayan influencer marketing çözümünü tüm sosyal medya platformlarını kapsayacak şekilde genişletmeyi, global markalarla çalışmayı ve yeni pazarlara açılmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaynak : Swipeline