K’18 Draft’ı nedir?

KWORKS, 2015’ten bu yana Türkiye’nin yenilikçi teknoloji girişimlerini hızlandıran programlar yürütüyor. 2018 yılında KWORKS Hızlandırma Programı ile büyüyecek yenilikçi girişimleri ise K’18 Draft’ında belirlenecek. Bu yıl ki seçim süreci yalnızca sunumların yapıldığı bir değerlendirme günü değil, girişimcilerin yatırımcı, mentor ve Koç Topluluğu’nun kilit isimleriyle buluştuğu 3 günlük K’18 Draft ile gerçekleşiyor.

K’18 Draft süreci nasıl olacak?

23 Şubat’a kadar f6s.com/kworks18/apply sayfasındaki başvuru formunu dolduran girişimler takım, çözüm geliştirdiği pazar, ölçeklenme potansiyeli ve girişimin aşaması dikkate alınarak değerlendirilecek ve 7-8-9 Mart tarihlerindeki K’18 Draft günlerine davet edilecek.

K’18 Draft günleri 7-8 Mart’taki mentor buluşmalarıyla başlayacak. Bu iki gün boyunca girişimciler **’den fazla yatırımcı ve mentorla buluşma ve onlardan görüş alma imkanı yakalayacak. K’18 Draft günleri 9 Mart gününde mentor, yatırımcı ve Koç Topluluğu yöneticilerinin değerlendirici olduğu sunumlarla son bulacak.

K’18 Hızlandırma Programı’na devam edecek girişimler 13-16 Mart arasındaki KWORKS Bootcamp’e katılma imkanı ve 12 haftalık K’18 Hızlandırma Programı’na devam etme hakkı yakalayacak.

K’18 Draft günlerinde yatırımcı ve mentorlarımızla buluşmak için başvuru yapmayı unutmayın. f6s.com/kworks18/apply