KWORKSTÜBİTAK 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı (BiGG) yürütücü kuruluşu olarak sürdürdüğü KWORKS BiGG programına kabul ettiği girişimleri TÜBİTAK’ın sağladığı şirketleşme hibe desteğine hazırlıyor.

KWORKS BiGG girişimcilerin fikirden pazara kadar süreçlerini destekleyerek, uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmet geliştirebilen şirketlerin oluşturmaları için eğitim ve mentörlük desteği sunuyor. 

BAŞARILI GİRİŞİMLERE 200.000₺ DESTEK

KWORKS BiGG programında başarılı olan girişimler eğitimlerin sonunda TÜBİTAK jürisine iş fikirlerini sunma şansına sahip oluyor. Seçilen girişimler, şirketleşme süreçleri için 200.000₺’ye kadar hibe desteğine sahip oluyor.

KWORKS BiGG programında başvurular 30 Haziran’a kadar devam ediyor. KWORKS BiGG hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için kworksbigg.ku.edu.tr yi ziyaret edebilirsiniz.

KWORKS, ŞİRKETİNİZİ BÜYÜTÜRKEN DE YANINIZDA

TÜBİTAK’tan destek alarak şirketleşen girişimler, Türkiye’nin en önemli girişimcilik merkezlerinden KWORKS’ün hızlandırma programlarına dahil olarak girişimlerini hızla büyütüyor.

KWORKS, uzman ekibi ve sektörlerinin önemli isimlerinden oluşan mentorları, sunduğu merkezi ofis imkanı, teknik altyapı destekleri, iş ve girişimcilik dünyasının önde gelen isimleri ve yatırımcılardan oluşan geniş networkünü tecrübesiyle birleştirerek, girişiminizi hızlandırırken yanınızda oluyor.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Örgün öğrenim veren üniversitelerin herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenciler, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ya da lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini ön başvuru tarihinden en çok 10 yıl önce almış adaylar programa başvuru yapabilirler.

Ayrıca başvuran adayların daha önce TÜBİTAK 1512 ya da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Programlarından destek almamış olması ve başvuru tarihinden itibaren herhangi bir şirkette ortaklığı olmaması gerekiyor.