İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile Nesnelerin İnterneti (Internet of Things) alanında girişimleri hızlandırmak için hazırladığımız KWORKS IoT programının başvuruları başladı.

18 Ağustos 2019 tarihine kadar sürecek başvuruların ardından KWORKS ekibi, mentorlerimiz ve girişimcilik ve sanayi dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan bir jüri tarafından seçilecek girişimler KWORKS IoT Programına dahil olacak.

Programın Odak Alanları

KWORKS IoT programına yapay zeka, büyük veri, makine öğrenmesi, derin öğrenme, robotlar ve otomasyon, artırılmış – sanal gerçeklik, giyilebilir teknolojiler gibi teknolojik odak alanlarındaki ve akıllı şehirler, akıllı ulaşım, akıllı üretim, tedarik zinciri ve depolama, enerji verimliliği, akıllı tarım, akıllı binalar, akıllı beyaz eşya ve ev aletleri gibi pazar odak alanlarındaki nesnelerin interneti girişimleri, KWORKS IoT programına başvurabilir.

HEMEN BAŞVUR

Neler Sunuyoruz

KWORKS IoT programına dahil olan girişimlerimiz, alanlarının önemli isimlerinden oluşan mentorlerle ve KWORKS eğitimleri ile destekIeniyor. IoT laboratuvarımız KWORKS LAB’ı ve KWORKS’ün ofis alanlarını kullanan girişimler, sunduğumuz teknolojik altyapı destekleri ile büyüyor, sektörle ve yatırımcılarla buluşuyor.

Ayrıntılı bilgi ve başvurular için: kworksiot.ku.edu.tr