MEET KWORKS Öğrenci – Girişimci Buluşması
ART DINER “Gıda Sektörünü AR Teknolojisi ile Nasıl Bozguna Uğratırsınız?”

MEET KWORKS Öğrenci – Girişimci Buluşması kapsamında KWORKS Hızlandırma Programı girişimlerinden ART DINER’ın kurucu ortağı Uğur Yekta Başak (MSc EE’19) ile “Gıda Sektörünü AR Teknolojisi ile Nasıl Bozguna Uğratırsınız?” konulu söyleşimize davetlisiniz.
5 Mart 2020 Perşembe günü saat 14:30’da  Koç Üniversitesi Mühendislik 123’te bulunan KWORKS – UNVEST İnovasyon Alanı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe kayıt olmak için lütfen formu doldurunuz.

* Koç Üniversitesi’ne özel etkinliktir.

MEET KWORKS, KWORKS‘ün uzmanlarına girişimcilik, risk sermayesi ve KWORKS’ün hızlandırma programları hakkında sorularınızı sorabileceğiniz toplantı konseptidir. Etkinliklerimizi takip etmek ve uzmanlarımızdan randevu almak için kworks.ku.edu.tr/meet/ adresini ziyaret edebilirsiniz.