KWORKS’21 Hızlandırma Programı’nda yer alan, Legaltech girişimi Jetlexa, APY Ventures’tan 200 bin dolarlık tohum yatırım aldı. Jetlexa geçtiğimiz aylarda da 3,75 milyon TL değerleme üzerinden ilk yatırımını almıştı.

Veri odaklı sözleşme yönetim platformu Jetlexa tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 200 bin dolar tohum yatırım aldı. Söz konusu 200 bin dolarlık tohum yatırım, Albaraka Türk iştiraki APY Ventures’tan geldi. Jetlexa’nın güncel değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi ise paylaşılmadı.

Hatırlatmak gerekirse 2020 yılında Bensu Aydın ve Emrullah Saruhan tarafından İstanbul’da kurulan Jetlexa, şirketlerin sözleşme süreçlerini yöneten bir bulut hizmeti sunuyor. Jetlexa, müşterilerine finans ve zaman tasarrufu sağlayarak itibarlı sözleşme yönetim süreci sunmayı amaçlıyor.

Küçük, orta ve büyük şirketlere özel çözümler sunan Jetlexa’nın sözleşme kullanan tüm kurumlara hizmet verebildiğini de ekleyelim. Hızlı kurulum, uygun fiyatlandırma ve entegrasyon özellikleri ile rakiplerinin bir adım önüne geçmek isteyen Jetlexa’nın ilk hedefi ise 5 bin şirkete entegre olmak.

 

Kaynak : Webrazzi