İnsan kaynakları ve personel yönetim yazılımı Kolay İK, Eksim Ventures liderliğinde Gözde Tech Ventures, Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Aktif Ventures Mindvest Fonu ve Galata Business Angels’ın katılımı ile 1.9 milyon dolar yatırım aldı.

Pandemi döneminde şirket bazında 3 kat büyüyen Kolay İK, 2015 aralık ayından beri 18 ülkede şirketlerin insan kaynakları süreçlerini yönetmelerini sağlıyor. Her geçen gün sayısı artan çözüm ortakları ile beraber insan kaynakları süreçleri için tek platform haline gelmeyi hedefleyen Kolay İK, 3.600 şirket ve 260.000 çalışana hizmet veriyor.

Kolay İK Kurucu Ortağı Çağlar Yalı: “Kurumsal yatırımcılarımızın artışı ile beraber Kolay İK, kurumsal kullanıcı portföyünü daha da genişletecek. Amacımız pandemi dönemindeki büyüme hızımızı artırarak devam ettirmek. Bu sırada da her geçen gün artan çözüm ortaklarımızla beraber insan kaynakları için çözüm arayan şirketlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir platform olmak. 2015’ten beri insan kaynakları profesyonellerinin bilişim teknolojileri ve yazılım alanındaki en büyük yol arkadaşıyız. Yakında açıklayacağımız yeni çözümlerimizle beraber çok daha fazla şirketin çok daha fazla sorununu teknoloji yardımı ile çözeceğiz.”

Kaynak : kolayik.com