KWORKS’23 Hızlandırma Programı girişimimiz Oxodes, Arz Portföy’ün Bilişim Vadisi ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde hayata geçirdiği 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 110 bin dolar yatırım aldı.

Geliştirdiği hibrit konum kontrol teknolojisi sayesinde üretim tesislerindeki kalite kontrol ve montaj hatalarını gerçek zamanlı olarak tespit eden Oxodes, geliştirdiği yüksek hassasiyet ve doğrulukla çalışan teknoloji ve çözümler sayesinde, genellikle otomotiv, beyaz eşya, havacılık ve yan sanayi alanında üretim faaliyeti gerçekleştiren şirketlerin faaliyetlerini optimize etmesine, prestij ve verim artırmasına, üretim esnasında zaman kaybını önlemelerine yardımcı oluyor.

“Üretimde Tam Kontrol” mottosu doğrultusunda gelecekte insan kaynaklı hataların gerçekleştiği bütün sektörlerde hizmet ve ürün sunmayı hedeflediklerini ifade eden Oxodes kurucu ortağı İsmail Yiğittürk Arz Portföy’e, yatırım ile birlikte daha kapsamlı entegrasyon içeren hızlı ve hatasız üretim vizyonlarına sunduğu rehberlik ve destekler için teşekkür etti. Oxodes’in yatırım turunun yoğun şekilde yapılan yatırımcı görüşmeleri sonucunda kısa süre içerisinde kapanacağını ifade etti.

Ülkemizin üretim sektöründe dünya genelinde oldukça önemli bir konuma sahip olduğunu vurgulayan Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Onuk, üretimde etkinlik ve verimlilik artışı sağlayan girişimlerin ülke ekonomilerine oldukça önemli katkılar sunduğuna dikkat çekti ve yeni nesil Türk teknoloji şirketlerini her alanda desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Oxodes’in KWORKS’23 Demo Day sunumunu yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Kaynak : Webrazzi